Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Κωστής Πολύζος: Πώς οι αστυνομικοί έφτασαν σε μάνα και πατριό


Στην Κοζάνη μεταφέρονται μάνα και πατριός του Κωστή Πολύζου. Οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου μεταφέρονται, σήμερα στην Κοζάνη, όπου στις 13:30 το μεσημέρι, θα δώσουν εξηγήσεις στον Ανακριτή για την υπόθεση της δολοφονίας του 23χρονου φοιτητή.

Πώς οι αστυνομικοί έφτασαν σε μάνα και πατριό

Από την πρώτη στιγμή που οι αστυνομικοί στην Κοζάνη άρχισαν να ψάχνουν την υπόθεση της δολοφονίας του 23χρόνου φοιτητή Κωστή Πολύζου, κατάλαβαν ότι η μητέρα του και ο πατριός του είχαν σχέση με το θάνατο του.

Και όμως παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία ήταν πολλά, η δικαιοσύνη χρειάστηκε πέντε χρόνια για να καταλήξει στην έκδοση ενταλμάτων.

Το κομπιούτερ του φοιτητή ήταν το πρώτο στοιχείο που οδήγησε τους αστυνομικούς στη μητέρα του θύματος, καθώς στην κατάθεση της έλεγε ότι ο γιος της πριν εξαφανιστεί ήταν σπίτι και κατέβαζε παιχνίδια από τον υπολογιστή του. Όμως, όταν οι αστυνομικοί μετέφεραν στα εγκληματολογικά εργαστήρια το κομπιούτερ διαπίστωσαν ότι την επίμαχη ώρα δεν είχε γίνει καμία απολύτως χρήση του.

http://www.cnn.gr/news/ellada/story/19435/ypothesi-kosti-polyzoy-exigiseis-ston-anakriti-apo-mana-kai-patrio#ixzz4LauZKnOO