Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΠΟΛΥΖΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΑΤΙΣΤΑ

Επιχείρηση της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ, βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Σιάτιστας,  για τον εντοπισμό του 22χρονου νεαρού, ο οποίος εξαφανίστηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου 2011.



Στην αναζήτηση του νεαρού, η οποία εστιάζεται στις περιοχές Άγ. Ιωάννης και Παλαιό Γεφύρι συμμετέχουν, είκοσι τουλάχιστον άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, άνδρες της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής της Εγκληματικότητας Κοζάνης, δυο άνδρες της 2ης ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης με έναν ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο καθώς και συγγενείς και φίλοι του νεαρού. 


Υπενθυμίζεται, οτι ο 22χρονος, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής  βγήκε με φίλους του και στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι του, από όπου και ξανάφυγε λίγο αργότερα. 

Δεν ξαναγύρισε όμως μέχρι νωρίς τα ξημερώματα και από τότε αγνοείται. Ο νεαρός άνδρας είναι εύσωμος, έχει ύψος 1,75 και καστανά μαλλιά. Την ημέρα της εξαφάνισης του, φορούσε γκρι φόρμα, μπλούζα πόλο με ρίγες, αμάνικο χακί με κουκούλα και χακί fly μπουφάν και λευκά αθλητικά παπούτσια.  

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνεί στα τηλέφωνα της αστυνομίας στο 100, στο Αστυνομικό τμήμα Σιάτιστα στο τηλ. 24650-21111 και στο τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης στο τηλ. 24610-54430.

Πηγή: tovoion.com