Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΩΣΤΗ ΠΟΛΥΖΟΥ: ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗ ΣΙΑΤΙΣΤΑ - ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ;

Σε κρίσιμη καμπή φαίνεται πως εισέρχονται, πλέον, οι έρευνες της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας του άτυχου 23χρονου Κωστή Πολύζου, η οποία απασχολεί έντονα την τοπική κοινωνία της Σιάτιστας και, φυσικά, ολόκληρης της Δυτικής Μακεδονίας. 



Χθες το πρωί, λοιπόν, άντρες της Ασφάλειας Κοζάνης βρέθηκαν εκ νέου στην πόλη της Σιάτιστας και στην οικία της οικογένειας, από την οποία εξαφανίστηκε ο Κωστής το μοιραίο εκείνο βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου, για να βρεθεί, μήνες, αργότερα, θαμμένος σε αγροτική περιοχή, από κυνηγό. 


Για μια ακόμη μέρα οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ξετυλίξουν το κουβάρι της δύσκολης αυτής υπόθεσης, η οποία δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρωινού Λόγου», οι άντρες της Αστυνομίας συνομίλησαν για αρκετή ώρα με τη μητέρα και τον πατριό του Κωστή, αναζητώντας νέες πληροφορίες και ο,τιδήποτε θα μπορούσε να αποδειχθεί χρήσιμο, στην κατεύθυνση αναζήτησης των δραστών της δολοφονίας. 

Να σημειωθεί πως η οικογένεια του Κωστή έχει καταθέσει, πριν από μερικές ημέρες, μήνυση κατά αγνώστων. Ενδιαφέρον έχει, επίσης, και το γεγονός πως δικηγόρο (εκ των κορυφαίων στην περιοχή μας και με ειδικότητα σε ανάλογες υποθέσεις) έχει ορίσει και η οικογένεια του πατέρα του Κωστή Πολύζου, ο οποίος έχει πεθάνει εδώ και χρόνια, ζητώντας όλες τις σχετικές πληροφορίες για την υπόθεση.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του «Πρωινού Λόγου», θα καθυστερήσει και άλλο η κηδεία του Κωστή Πολύζου, λόγω και των νέων ευρημάτων στον τόπο όπου βρέθηκε η σωρός. Και αυτό, διότι θα πρέπει να γίνει και νέα ταυτοποίηση, ενώ ζητήθηκε και η συμβολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, προκειμένου να γίνει ανθρωπομετρική εξέταση της σωρού.

Του Παναγιώτη Πλιάτσιου, από τον «Πρωινό Λόγο»

Πηγή: tovoion.com