Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΩΣΤΗ ΠΟΛΥΖΟΥ

Πέρασε αρκετός καιρός από την εξαφάνιση του Κώστα Πολύζου, αλλά οι μέχρι τώρα έρευνες για τον εντοπισμό του είναι άκαρπες.


Συγχρόνως, όσο απομακρύνεται η ημερομηνία εξαφάνισης, χωρίς να βρίσκεται κάποιο ίχνος του 23χρονου, τόσο εντείνονται και οι ανησυχίες για την τύχη του. 


Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Πολύζος έφυγε από το σπίτι του το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, δέκα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, αλλά δεν ξαναγύρισε. 

Ο εξαφανισθείς έχει ύψος 1,74 και είναι εύσωμος, με μακρύ καστανόξανθο μαλλί και γαλανά μάτια. Φορούσε φλάιτ μπουφάν λαδί, γκρι παντελόνι φούτερ με άσπρη ρίγα στο πλάι, μπλούζα λευκή με ανοιχτόχρωμη ρίγα στα μανίκια, αμάνικο με κουκούλα χακί και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Η μάνα του παιδιού δήλωσε στον «Π» ότι πριν από την εξαφάνισή του ο Κώστας ήταν μέχρι τις 11.30 μ.μ. σε ένα γείτονα φίλο του. Μετά ήρθε σπίτι, βγήκε έξω να δει τι γίνεται με το νερό που είχε κοπεί, συνομίλησε με κάποιον, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο σπίτι. 

«Μας είπε ότι θα πάω απέναντι στο φίλο μου και έφυγε. Ήταν μια χαρά, εύθυμος και γελαστός, αλλά από τότε δεν ξαναγύρισε», είπε η μάνα.

Ομάδες κατοίκων μαζί με αστυνομικούς «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή της Σιάτιστας, ψάχνοντας εξωκκλήσια, αποθήκες ή κτίσματα που ενδεχομένως να βρήκε καταφύγιο ο Κώστας. Επίσης, ερευνήθηκε η περιοχή στη Φώκια Χαλκιδικής, όπου η οικογένεια του εξαφανισθέντος πηγαίνει τα μελίσσια και έχει σπίτι. 

Όμως, όλες οι μέχρι τώρα έρευνες απέβησαν άκαρπες. Στο μεταξύ, χτες εξετάζονταν το ενδεχόμενο να έρθει στην περιοχή της Σιάτιστας κλιμάκιο των ΕΚΑΜ, που θα συμβάλλει στις έρευνες. Επίσης, οι γονείς του παιδιού παρέδωσαν τον υπολογιστή του στην αστυνομία, προκειμένου να εξετάσει, μήπως τυχόν προκύψει κάτι από κει, αν δηλαδή ο νεαρός συνομίλησε μα κάποιον και του είπε κάτι.

Οι γονείς έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφία του παιδιού, ώστε όποιος το δει να επικοινωνήσει με το κινητό 6984708245 ή με το Α.Τ. Σιάτιστας.

Πηγή: tovoion.com