Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

2 χρόνια χωρίς τον Κωστή...

Κλείσαμε δύο χρόνια από την δολοφονία του Κωστή Πολύζου, και αναρωτιέται κανείς γιατί δεν προχωρά η υπόθεση;


Δεν ξεχνάμε, περιμένουμε τήν ώρα απόδοσης δικαιοσύνης για τη στυγερή δολοφονία του 23χρονου Κωστή Πολύζου 18 Φεβρουαρίου του 2011.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος Κωστής εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το σπίτι του στις 18 Φεβρουαρίου 2011, ενώ εντύπωση προκαλεί η καθυστερημένη κατά ένα 48ωρο δήλωση της εξαφάνισης. 

Το μισοφαγωμένο από τα σκυλιά πτώμα του 15χρονου βρέθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2011 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, σε αγροτική περιοχή μεταξύ των οικισμών Κοκκινιάς και Ταξιάρχη, στο κτήμα της οικογένειας. Το πτώμα είχε ανακαλύψει ένας κυνηγός δύο μέρες νωρίτερα, ο οποίος στη συνέχεια υπέδειξε το σημείο στην αστυνομία.

Στις 3 Οκτωβρίου έγινε αντιπαραβολή γενετικού υλικού, με γενετικό υλικό συγγενικού προσώπου, οπότε και ταυτοποιήθηκε ότι το πτώμα ανήκει στον άτυχο Κωστή Πολύζο. Στη συνέχεια το πτώμα εξετάστηκε με κάθε λεπτομέρεια από ειδικά εργαστήρια και από τη σήμανση της ΕΛ.ΑΣ. Μετά την ολοκλήρωση όλων αυτών των εξετάσεων και μόνο αφού αξιοποιήθηκαν όλα τα στοιχεία που βρέθηκαν στο πτώμα και στο σημείο που αυτό βρέθηκε, στις 15 Δεκεμβρίου επιτράπηκε η ταφή του αδικοχαμένου Κωστή.

Πηγή: siatista.info