Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Αποκαλύψεις που σοκάρουν για Μάριο και Κωστή...

Τα δύο θρίλερ που εξακολουθούν να συγκλονίζουν την Ελλάδα φέρνει αυτή τη νύχτα και πάλι στο φως το «Τούνελ».



Μάριος Παπαγεωργίου 26 χρόνων, Κωστής Πολύζος 23 χρόνων.


Δύο παιδιά που  μπήκαν στα σπίτια μας και έγιναν οι «συγγενείς» μας, οι «φίλοι» μας. Οι εξαφανίσεις τους έκρυβαν καλοστημένες δολοφονίες.

Οι ψυχές τους ζητούν δικαίωση…

ΜΑΡΙΟΣ

Δεκαεπτά μήνες μετά την απαγωγή και τη δολοφονία του Μάριου, η Αγγελική Νικολούλη μπαίνει στο σπίτι του.

Οι δύο σημαντικές γυναίκες της ζωής του, η μητέρα του και η γιαγιά του, μιλούν στην κάμερα του «Τούνελ».

Η γιαγιά του Μάριου, Μαρία Θεοδωράκη, εμφανίζεται στην κάμερα για πρώτη φορά. Αποκαλύπτει τι είδε στο σπίτι του φερόμενου ως εγκέφαλου της απαγωγής, λίγο πριν την τραγωδία και τι της είπε ο ίδιος, μια μέρα μετά.

 Η μητέρα του Βαρβάρα Θεοδωράκη, ανοίγει το δωμάτιο του, όπου όλα παραμένουν ανέπαφα. Σα να τον περιμένουν να γυρίσει… Ξεφυλλίζει τις αναμνήσεις μιας ζωής και μιλάει για τη δύσκολη ώρα της κρίσης που θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους κατηγορούμενους που εξαφάνισαν το παιδί της.


ΚΩΣΤΗΣ

Ο πολύτιμος χρόνος που χάθηκε  απ’ τις  αρμόδιες Αρχές, δεν στάθηκε εμπόδιο για να συνεχίσει το  «Τούνελ»  την επίμονη και μεθοδική έρευνα που στρέφεται στον τόπο του εγκλήματος. Νέες μαρτυρίες διαλύουν την ομίχλη της μοιραίας νύχτας που δολοφόνησαν και εξαφάνισαν τον Κωστή Πολύζο.

Αποκαλυπτικά ντοκουμέντα, λεπτομέρειες που πέρασαν απαρατήρητες,  έρχονται στο φως και οδηγούν την υπόθεση στο δρόμο της εξιχνίασης. 


Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η οικογένεια, ο Κωστής στις 18 Φεβρουαρίου 2011 επέστρεψε στο σπίτι του γύρω στις 11.30 το βράδυ. Εκείνη τη νύχτα έβρεχε καταρρακτωδώς.  Ήταν ευδιάθετος,  έφαγε, έπαιξε με τον ετεροθαλή αδελφό του παιχνίδια στον υπολογιστή. Βγήκε για να διορθώσει στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού μία χαλασμένη βρύση και συνομίλησε για λίγη ώρα με κάποιον άγνωστο που είχε σταματήσει με το αμάξι του έξω από το γκαράζ της αυλής. Μπήκε στο σπίτι ξανά, έβαλε το μπουφάν του, πήρε μια ομπρέλα και είπε ότι θα πήγαινε και πάλι στο φίλο του, απ’ όπου μόλις είχε επιστρέψει. Όλα αυτά, μέχρι τις 12  τα μεσάνυχτα , μέσα σε μισή ώρα!

Το «Τούνελ» κατάφερε να εντοπίσει όσα δεν βρήκε τον πρώτο καιρό της έρευνας.  Νέοι μάρτυρες που κινήθηκαν εκείνη την επίμαχη ώρα στη γειτονιά του Κωστή. Οι μαρτυρίες τους απόψε στην εκπομπή, διαλύουν το σκοτάδι εκείνης της νύχτας…

Το πτώμα του Κωστή βρέθηκε 8 μήνες μετά την εξαφάνιση του, από τα σκυλιά ενός κυνηγού, που σόκαρε τον κόσμο με τη μαρτυρία του στο «Τούνελ».  Ήταν θαμμένος σε χωράφι στη θέση Πασά Γεφύρι, που ανήκει στον πατριό του και που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη Σιάτιστα.

Πηγή: alphatv.gr