Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Συνεδρίαση έγινε σήμερα 20/06/2014 από το Το Τοπικό Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Σιάτιστας

Τακτική συνεδρίαση έκανε σήμερα στις 20/6/2014 το Τοπικό Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Σιάτιστας. Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν τα θέματα:


1.Τουρνουά ποδοσφαίρου Σιάτιστας
2. Πολιτιστικές εκδηλώσεις
3. Επιστολή για την υπόθεση Κωστή Πολύζου
4. Αιτήσεις


Πιο συγκεκριμένα στο Τοπικό Συμβούλιο Σιάτιστας ξεκίνησε τη συζήτηση του ευχόμενο καλή αρχή στη νεοεκλεγείσα Δημοτική αρχή, και στο νέο Τοπικό Συμβούλιο Σιάτιστας.

Συνέχισε με θέματα όπως την προώθηση και δημοπράτηση του κόμβου της Μπάρας, που θα αφορά κυρίως το φωτισμό της θέσης Μπάρα χωρίς παρεμβάσεις σε ιδιωτικές εκτάσεις.

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωράει η κατασκευή του skatepark πλησίον του καινούργιου γηπέδου του 5x5, η μελέτη του έργου έχει ήδη ολοκληρωθεί και το κόστος θα ανέλθει περίπου στα 35.000Ε.

Συζήτησε επίσης θέματα που αφορούν τη χρηματοδότηση έργων από το Ίδρυμα Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδη. Συζήτησε την διοργάνωση του θεσμοθετημένου από το Τοπικό Συμβούλιο τουρνουά ποδοσφαίρου που ξεκίνησε με αφορμή τα 100 χρόνια από την Απελευθέρωση της Σιάτιστας.

Πάρθηκε μια απόφαση ως αναφορά την νέα οργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου από νεοσύστατη επιτροπή, που θα ανακοινωθεί μέσω δελτίου τύπου.

Ορίστηκε η 2/7/2014 ως η καταλυτική ημερομηνία για τις αιτήσεις και το πρόγραμμα των πολιτιστικών συλλόγων . Αναγνώστηκε επιστολή που έλαβε από ομάδα κοινωνικής δικτύωσης με θέμα τον αδικοχαμένο συμπολίτη μας Κωστή Πολύζο. Και τέλος προχώρησε στη συζήτηση αιτήσεων σε σχέση με θέματα του δασαρχείου από συμπολίτες.

www.siatista.info