Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Νεκρός ο 23χρονος αγνοούμενος της Νικολούλη

Νεκρός σε χωράφι που ανήκε στον πατριό του βρέθηκε ο 23χρονος Κωστής Πολύζος, που είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Φεβρουάριο στη Σιάτιστα.



Η εξέταση DNA, η οποία έγινε σε πτώμα που βρέθηκε θαμμένο σε κτήμα στη θέση Πασά Γεφύρι, επιβεβαίωσε πως πρόκειται για το νεαρό τον οποίο αναζητούσε μεσω της εκπομπής της η Αγγελική Νικολούλη καθώς το γενετικό υλικό ταιριάζει σε ποσοστό 99,99% με της μητέρας του.


Το γεγονός ότι το θύμα βρέθηκε θαμμένο σε έκταση που ανήκει στον πατριό του έχει γεννήσει πολλά ερωτηματικά, απάντηση στα οποία αναμένεται να δώσει σύντομα η έρευνα της αστυνομίας.

Να σημειωθεί πως το πτώμα ανακάλυψε τυχαία ένας κυνηγός στις 25 Σεπτεμβρίου, στα σύνορα των νομών Κοζάνης και Γρεβενών, κοντά στη Σιάτιστα όπου διέμενε ο Κωστής Πολύζος με την οικογένειά του και ειδοποίησε τις αρχές μία ημέρα μετά.

Η μητέρα και ο πατριός του νεαρού, πριν την ταυτοποίηση είχαν δηλώσει στο «Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη:

«Ευχόμαστε να μην είναι το παιδί μας και περιμένουμε από την αστυνομία τα νεότερα. Μας παραξενεύει το γεγονός, ότι το πτώμα βρέθηκε κοντά σε ένα κτήμα που διατηρούμε σαν οικογένεια και έχουμε εκεί τα μελίσσια μας», ενώ ο μικρότερος αδελφός του είχε υποστηρίξει πως τη νύχτα που εξαφανίστηκε ο άτυχος νέος έβρεχε καταρρακτωδώς και ο Κωστής αφού είχε μια ευχάριστη συνομιλία με τον οδηγό ενός αυτοκινήτου που σταμάτησε έξω απ' το σπίτι τους, στη συνέχεια τον ακολούθησε αφού γύρισε πρώτα στο σπίτι για να πάρει μια ομπρέλα.

Πηγή: stifora.gr